Carla Lammers

Carla Lammers

 Carla Lammers
Carla Lammers

Voorheen kleuterjuf. Nu ritueelbegeleider bij afscheid. Woont in Doetinchem

Ik mag jullie echt in de echt verbinden

Een bijzonder moment vraagt om bijzondere aandacht. Als je besluit te trouwen dan wil je dat de huwelijksdag  een dag wordt met een gouden randje. Een dag die moet kloppen bij jullie verwachtingen en  wensen.  Daar wil ik, als trouwambtenaar, graag mijn steentje aan bijdragen.

Door het officiële gedeelte van de dag, voordat het grote feest losbarst, te maken tot een onvergetelijk moment. Voordat de grote dag daar is maken we natuurlijk eerst kennis. In een persoonlijk gesprek ontmoeten wij elkaar. Een gesprek waarin jullie, jullie wensen kenbaar kunnen maken. Wordt het een toespraak met de nodig humor afgewisseld met een serieuze ondertoon? Zijn er momenten die extra aandacht verdienen?

Bijvoorbeeld even stilstaan bij mensen die er helaas niet meer bij kunnen zijn.  Een toespraak op maat gemaakt. Stijlvol, betrokken en persoonlijk! De dag waarop ik jullie echt in de echt mag verbinden.  Ik zie er naar uit! Je compleet voelen met de ander waar je zielsveel van houdt”. Dat is wat ik iedereen, die dronken is van de liefde, toewens.