Afscheidsreceptie burgemeester Otwin van Dijk

Na bijna acht jaar neemt Otwin van Dijk per 1 maart 2024 afscheid als burgemeester van de gemeente Oude IJsselstreek. Op woensdag 28 februari is er een afscheidsreceptie. 

Otwin van Dijk heeft zich de afgelopen 8 jaren met een enorme gedrevenheid en betrokkenheid ingezet voor onze gemeente. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Hij heeft als burgemeester, samen met de gemeenteraad, de ambtelijke organisatie en het college veel voor elkaar gekregen. Op een laagdrempelige manier, met een tomeloze inzet en een enorme dosis positiviteit. Hij heeft een warm hart voor de zorg en de inclusieve samenleving. ‘Iedereen telt mee en iedereen moet mee kunnen doen’ is zijn credo. Deze lijfspreuk heeft Otwin van Dijk de afgelopen jaren meer dan waargemaakt. 

Receptie op 28 februari van 20.30 – 22.00 uur

Iedereen is van harte welkom op de afscheidsreceptie van burgemeester Otwin van Dijk op woensdag 28 februari, van 20.30 – 22.00 uur in het Portiersgebouw, DRU Industriepark in Ulft. Vanaf 20.00 uur start de inloop. Voorafgaand aan deze receptie is er een besloten deel voor genodigden. 

Cadeautip

Otwin van Dijk waardeert ieders aanwezigheid. Een cadeau meenemen is niet nodig. Als u iets wilt geven, kunt u een vrijwillige donatie doen aan de Stichting Onbeperkt Meedoen (in oprichting). Deze groep mensen zet zich in om Oude IJsselstreek zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. De gift kan worden overgemaakt naar de  Stichting Talenten in Verbinding via deze link betalingverzoek

U kunt een eventuele gift ook overmaken naar: 
Stichting Talenten in Verbinding, 
NL87 RABO 0307 8197 44 
O.v.v. Onbeperkt Meedoen.
Het is ook mogelijk een contante gift te doen tijdens de receptie.

Aanmelden voor 22 februari

Als u naar de receptie wilt komen, verzoeken wij u om zich voor 22 februari aan te melden. Zo kunnen we van tevoren een inschatting maken van het aantal aanwezigen. Bij de aanmelding vragen we u ook aan te geven met hoeveel personen u komt. 

Locatie en parkeren

De receptie vindt plaats op het DRU Industriepark. Het heeft de voorkeur de auto te parkeren op de grote parkeerplaats aan de overzijde van de Oude IJssel. Vanaf deze parkeerplaats bereikt u het DRU Industriepark binnen twee minuten lopen, als u een van de twee bruggen oversteekt. Navigatieadres is: De Doorsteek in Silvolde. 

Burgemeester Otwin van Dijk